Kūrybinės dirbtuvės moksleiviams „Funkcionalusis maisto produktas“ | VDU Žemės ūkio akademija

Kūrybinės dirbtuvės moksleiviams „Funkcionalusis maisto produktas“

Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademija (VDU ŽŪA) 10-12 kl. moksleivius, besidominčius maisto kokybe i sauga, kviečia į kūrybines dirbtuves „Funkcionalusis maisto produktas“. Dirbtuves inicijuoja VDU ŽŪA Agronomijos fakulteto Augalų biologijos ir maisto mokslų katedra.

Kūrybinėse dirbtuvėse:
– Sužinosite kas yra funkcionalusis maistas;
– Pagaminsite funkcionalų maisto produktą;
– Nustatysite vitamino C kiekį pagamintame maisto produkte;
– Įvertinsite pagaminto maisto produkto funkcionalumą ir juslines savybes;
– Apsilankysite Juslinės analizės mokslo laboratorijoje.

Kūrybines dirbtuves ves: studijų programos Maisto kokybė ir sauga trečio kurso studentės Lukrecija Ašembergaitė ir Ignė Petraitytė, doktorantės Dalė Šumskienė ir Indrė Čechovičienė, dėstytojai doc. dr. Nijolė Vaitkevičienė ir lekt. dr. Aloyzas Velička.

Maksimalus vienų dirbtuvių dalyvių skaičius – 15 asm.

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA iki balandžio 3 d.

Data: balandžio 6 d. arba gegužės 4 d. (pasirinktinai)
Laikas: 10:00 val.
Trukmė: 4-5 akad. val.
Vieta: VDU Žemės ūkio akademijos Centrinių rūmų 416 lab. (Studentų g. 11, Akademija, Kauno r.)

Kontaktai:

„Sumanaus moksleivio akademijos“ vadybininkė, marketingo vadybininkė Brigita Medveckienė

Telefonas+370 621 22001

El. paštas brigita.medveckiene@vdu.lt

Renginio metu gali būti fotografuojama ir/ar filmuojama, todėl informuojame, kad Jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.