Kūrybinės dirbtuvės moksleiviams „Funkcionalusis maisto produktas“

Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademija (VDU ŽŪA) 10-12 kl. moksleivius, besidominčius maisto kokybe i sauga, kviečia į kūrybines dirbtuves „Funkcionalusis maisto produktas“. Dirbtuves inicijuoja VDU ŽŪA Agronomijos fakulteto Augalų biologijos ir maisto mokslų katedra.
Kūrybinėse dirbtuvėse:
– Sužinosite kas yra funkcionalusis maistas;
– Pagaminsite funkcionalų maisto produktą;
– Nustatysite vitamino C kiekį pagamintame maisto produkte;
– Įvertinsite pagaminto maisto produkto funkcionalumą ir juslines savybes;
– Susipažinsite su 3D spausdinimo technologijos pritaikymo galimybėmis maisto pramonėje.
Kūrybines dirbtuves ves: studijų programos Maisto kokybė ir sauga ketvirto kurso studentė Ignė Petraitytė ir Monika Katauskaitė, doktorantė Erika Jakienė bei dėstytojai Nijolė Vaitkevičienė ir Aloyzas Velička.
Maksimalus vienų dirbtuvių dalyvių skaičius – 18 asm.
BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA iki vasario 12 d. (arba kol bus laisvų vietų).
Data: vasario 22 d.
Laikas: 10:00 val.
Trukmė: 4-5 akad. val.
Vieta: VDU Žemės ūkio akademijos Centrinių rūmų 416 lab. (Studentų g. 11, Akademija, Kauno r.)
Kontaktai:
„Sumanaus moksleivio akademijos“ vadybininkė, marketingo vadybininkė Brigita Medveckienė
Telefonas +370 621 22001
El. paštas brigita.medveckiene@vdu.lt
Renginio metu gali būti fotografuojama ir/ar filmuojama, todėl informuojame, kad Jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.