VDU ŽŪA užsiėmimus vedė profesionalus mėsininkas-instruktorius iš Prancūzijos Luc Deliere

Kulinarinio meistriškumo lektorius, profesionalus mėsininkas-instruktorius, firminių mėsos parduotuvių Paryžiuje savininkas, limuzinų veislės galvijų ambasadorius Prancūzijoje Luc Deliere 2024 m. rugsėjo 26–28 d. Vytauto Didžiojo universiteto Žemės Ūkio akademijoje įgyvendino teorinius ir praktinius užsiėmimus jautienos vertingųjų savybių ir vartojimo kultūros temomis. Savo srities profesionalo parengtoje programoje buvo aptartos mėsinių galvijų dalys maisto gamyboje, jautienos pjaustymo ir paruošimo subtilybės. Pristatyti jautienos mėsos pjaustymo ir paruošimo būdai, kuriuos įprasmino įgyvendintos degustacijos.
Vizitas įgyvendintas pagal „Erasmus+“ mainų programą.
Primename, kad pagal „Erasmus+“ mainų programą VDU akademiniai padaliniai gali pasikviesti užsienio įmonių / organizacijų (išskyrus aukštąsias mokyklas) darbuotojus (praktikus) dėstyti, pristatyti studentams jų įgyjamų žinių praktinį pritaikomumą.
Dėl daugiau informacijos kreipkitės į Tarptautinių ryšių departamentą, el. p. konstantinas.kurzevas@vdu.lt.
Finansuojama Europos Sąjungos lėšomis. Tačiau išreiškiamas požiūris ar nuomonė yra tik autoriaus (-ių) ir nebūtinai atspindi Europos Sąjungos ar Europos švietimo ir kultūros vykdomosios įstaigos (EACEA) požiūrį ar nuomonę. Nei Europos Sąjunga, nei EACEA negali būti laikoma už juos atsakinga.