Visos naujienos
Paroda „Inno panorama 2022“
Čia renkasi visi, kuriems rūpi tvarumas! Rugsėjo 22–24 dienomis Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijoje (VDU ŽŪA) rengiama ketvirtoji paroda „Inno panorama“. Šiemet tai bus paroda-konferencija, kurioje pagrindinis dėmesys sutelkiamas į tvarumą, ekologiją, Žaliąjį kursą. Norime pabrėžti...
VDU ŽŪA studentų mišrus choras „Daina“ kviečia prisijungti naujus narius
Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijos (VDU ŽŪA) studentų mišrus choras „Daina“ – seniausias choras Lietuvoje, skaičiuojantis 100-tuosius veiklos metus, kviečia prisijungti studentus, neabejingus muzikai ir dainai. Ateik įamžinti save „Dainoje“ ir dainą savyje. Choro repeticijos vykst...
Prasidėjo registracija į sporto ir meninės veiklos užsiėmimus
Kviečiame Vytauto Didžiojo universiteto studentus registruotis ir pradėti lankyti sporto ir (ar) meninės veiklos užsiėmimus, kuriuos atitinkamai organizuoja VDU Sporto ir Menų centras 2022 / 2023 m. m. rudens semestre. Visi VDU studentai gali lankyti sporto ar meno kolektyvų veiklų užsiėmimus nepri...
Prasidedant mokslo metams įtvirtinta partnerystė su dviem Kaišiadorių r. gimnazijomis
Prasidedantys nauji mokslo metai Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijai (VDU ŽŪA) padovanojo ne tik būrį aukštojo mokslo kelią pradedančių studentų, bet ir pulką Kaišiadorių r. moksleivių, kurie jau šį rudenį lankys VDU Žemės ūkio akademijos dėstytojų vedamus inžinerijos krypties užsiėm...
Studentams – kvietimas pildyti paraiškas tikslinei išmokai gauti
Informuojame, kad nuo 2022 m. rugsėjo 1 d. iki 2022 m. spalio 16 d. (įskaitytinai) prasideda prašymų teikimas per Stipendijų ir finansinės paramos studentams informacinę sistemą tikslinei išmokai 2022 m. rudens semestrui pagrindinio priėmimo metu gauti. Studentai, turintys negalią, norėdami gauti t...
Liofilizacija – nuo vaistų ir vandens pažeistų dokumentų iki maisto produktų
Nuolat plečiantis liofilizuotų maisto produktų asortimentui dažnam jų išvaizda, o paragavus – skonis ir kvapas kelia nuostabą. Intensyvaus skonio ir kvapo, išlaikę vertingas medžiagas, formą, tūrį ir spalvą, iki dešimt kartų lengvesni, purūs, netikėtai traškūs maisto produktai stebina ir kaina. Apie...