2021-ųjų Pavasario festivalis – kitoks, bet ne mažiau smagus | VDU Žemės ūkio akademija

2021-ųjų Pavasario festivalis – kitoks, bet ne mažiau smagus

„Savirealizacija per saviizoliaciją“ – tokiu Pavasario festivalio šūkiu VDU Studentų atstovybė kviečia žmones gegužės 12–15 dienomis paįvairinti savo kasdienybę: patirti, pajusti, prisiminti.

Festivalio metu jau 20 metų susiburia ne tik universiteto, bet ir viso Kauno miesto bendruomenė. Šis projektas išsiskiria ryškia geltona spalva, talismanu Vytautu Pavasariu, studentiška iniciatyva ir skambiu festivalio uždarymo koncertu.

Šiais metais projektas išsiskirs dar labiau. Daugiau nei metus pasaulis yra priverstas sustoti, bet Pavasario festivalis – tikrai ne! Atsižvelgiant į dabartinius apribojimus, veiklos vyks skirtingais būdais: gyvai (miesto aikštėse, parkuose, viešosiose erdvėse), nuotoliu („Facebook“ tiesioginės transliacijos, platformos „Zoom“ ir „MS Teams“) bei „drive in“, t. y. dalyvauti bus galima neišlipant iš automobilio.

Šiemet dalyvių laukia kūrybinės dirbtuvės, šokiai, net kelios diskusijos tabu temomis, e-sportas, socialinės akcijos ir jau minėtas renginį tradiciškai vainikuojantis koncertas.

Savirealizacija per saviizoliaciją – atraskime save, per atstumą, būdami kartu, nes karantinas nėra stabdis patirti ryškaus pavasario nuotykius.

Daugiau informacijos galite rasti festivalio „Facebook“ paskyroje, o smagiausias festivalio akimirkas galite stebėti talismano Vytauto Pavasario „Instagram“ paskyroje.