Tarptautinis seminaras „Maisto tvarumas“ („Food Sustainability“) | VDU Žemės ūkio akademija

Tarptautinis seminaras „Maisto tvarumas“ („Food Sustainability“)

VDU ŽŪA Žemės ūkio ir maisto mokslų instituto iniciatyva 2020  m. gruodžio 1 d.  10.50 val. organizuojamas tarptautinis seminaras „Maisto  tvarumas“
(„Food sustainability“).

Mokslininkai lektoriai iš  Šveicarijos, Vokietijos bei Lietuvos skaitys pranešimus, kurių tematikos labai aktualios nūdienos problemoms spręsti.

Seminaras vyks nuotoliniu būdu per MS Teams  programą.
Kviečiame jungtis: Seminar „Food Sustainability”

 

Seminaro organizatoriai: 
VDU ŽŪA Agronomijos fakulteto
prodekanė doc. dr. Živilė Tarasevičienė,

VDU ŽŪA Žemės ūkio ir maisto mokslų instituto
direktorė prof. dr. Elvyra Jarienė