Visos naujienos

„Innofood Hub“ forumas „Vertės kūrimo inovacijos plėtojant biologiškai vertingų produktų trumpąsias tiekimo grandines ir vietos rinkas“
Baigiamas įgyvendinti EIP veiklos grupės „Innofood Hub“, vienijančios Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijos (VDU ŽŪA) ir partnerių tyrėjus bei konsultantus, projektas „Biologiškai vertingų produktų trumpųjų tiekimo grandinių valdymas ir vietos rinkų plėtra“, kurio tikslas – sukurti sav...

13-oji tarptautinė mokslinė konferencija „Apskaita ir finansai verslui 2022: Darnumo link“ stebins tarptautinių pranešėjų gausa
2022 m. lapkričio 10-11 d. Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijos (VDU ŽŪA) Bioekonomikos plėtros fakultetas jau 13-ąjį kartą organizuoja tarptautinę mokslinę konferenciją „Apskaita ir finansai verslui 2022: Darnumo link“. Šiais metais konferencija vyks nuotoliniu būdu. Konferencija sk...

Kaip atsiskaitinėsime grynaisiais pinigais nuo lapkričio 1 dienos
Nuo 2022 m. lapkričio 1 d. ketindami atsiskaityti grynaisiais pinigais turime įsivertinti, ar mūsų mokamos sumos dydis yra leistinas įstatymais, nes net nenorėdami galime tapti įstatymo pažeidėjais, kai neigiamų pasekmių sulaukia tiek grynųjų pinigų mokėtojas, tiek juos priėmęs asmuo. Atsiskaitymų...

Vieša G. Kvietkausko paskaita „Nežinojimas yra didžiausia jauno verslo jėga“
Rugsėjo 28 dieną kviečiame dalyvauti agroverslo lyderių AB „East West Agro“ generalinio direktorius Gedimino Kvietkausko viešoje paskaitoje „Nežinojimas yra didžiausia jauno verslo jėga“. Kur slypi didžiausia jauno verslo jėga? Ar nežinojimas gali padėti auginti verslą? Kaip jaunas verslas užkopė į...

Konkursas studijų ir apgyvendinimo mokesčių lengvatoms gauti
Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) skelbia mokestinių lengvatų konkursą 2022-2023 m. m. rudens semestrui VDU studentams, kurio tikslas – įgyvendinti socialiai atsakingo universiteto misiją mažinant studentų socialinę atskirtį, siekiant sudaryti tinkamas finansines sąlygas VDU studentams (įvertinus...

Liofilizuoti jogurto kąsneliai – funkcinio maisto kūrėjų pastangas vainikavusi sėkmė
Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijos (VDU ŽŪA) trijų mokslininkių komanda sukūrė unikalų maisto produktą, kurio išskirtinės savybės vartotojų spektrą išplečia nuo ikimokyklinukų iki lauko pratybose dalyvaujančių karių. Tai – labai lengvi, tačiau ypač maistingi džiovinti šaltyje arba k...